NAJAVA: SPORTSKI SUSRETI POVODOM DANA DRŽAVNOSTI BOSNE I HERCEGOVINE

US “Studenjak” u saradnji sa Centrom za sport, kulturu i umjetnost Univerziteta u Tuzli povodom 25. novembra Dana državnosti Bosne i Hercegovine organizirat će studente sportske aktivnosti kako slijedi: STREET FOOTBALL Ekipa: 5 igrača Sistem: 4v4 ( mali golovi) Lokacija: UNIVERZITETSKA SPORTSKA DVORANA TAKMIČENJE U PIKADU * Muška kategorija 501 * Ženska kategorija 301 Lokacija:… Read More »

ODRŽAN MALONOGOMETNI STUDENTSKI TURNIR

U srijedu, 18.10.2023.godine u Kampusu Univerziteta u Tuzli je održan malonogometni turnir “UNTZ CUP” na kojem je učešće uzelo 10 ekipa. Turnir je zvanično ispred Univerziteta u Tuzli otvorila Prorektorica za međunarodnu i međuuniverzitetsku saradnju Univerziteta u Tuzli prof. dr. Vesna Bratovčić. Nakon odigrane “knockout” faze tri prvoplasirane ekipe su: I mjesto – Fakultet elektrotehnike… Read More »

MALONOGOMETNI STUDENTSKI TURNIR

MALONOGOMETNI STUDENTSKI TURNIR Udruženje studenata “STUDENJAK” u saradnji sa Centrom za sport, kulturu i umjetnost Univerziteta u Tuzli i Studentskim parlamentom UNTZ organizuje malonogometni turnir u Kampusu Univerziteta u Tuzli pod nazivom “UNTZ CUP”. Isti će se održati u srijedu – 18. oktobra sa početkom u 10:00h. Za prva tri mjesta osigurane su nagrade, pehari,… Read More »

NAJAVA MEĐUUNIVERZITETSKI SPORTSKI SUSRETI U OSIJEKU

Univerzitet u Tuzli pozvan je na međuuniverzitetske sportske susrete u Osijeku dana 16.3.2023. godine. Univerzitet će učestvovati u studentskim takmičenjima u futsalu za studente i odbojci za studentice. Tim povodom odigrat će se prijateljska utakmica zaposlenika Unverziteta u Tuzli i Sveučilišta Josipa Juraja Strossmayera u futsalu. Zahvaljujemo se Univerzitetu u Tuzli na podršci prilikom organizovanja… Read More »

Najava malonogometnog turnira povodom Dana nezavisnosti Bosne i Hercegovine

Povodom obilježavanja 1. marta Dana nezavisnosti Bosne i Hecegovine organizuje se malonogometni turnir za studente Univerziteta u Tuzli Dan i satnica:1. mart u 10:00 sati. Mjesto održavanja: Univerzitetska dvorana NAGRADE OSIGURANE ZA PRVOTRIPLASIRANE EKIPE: . mjesto: pehar i medalje, majice Bosne i Hecegovine i odlazak na utakmicu Bosne i Hecegovine- Island .mjesto: pehar i medalje… Read More »

FINALNE UTAKMICE UNTZ FUTSAL LIGE

Dana 10.01.2023. odigrana je završnica UNTZ FUTSAL LIGE za studente na Univerzitetu u Tuzli.U utakmici za 3. mjesto sastali su se ekipa Medicinskog fakulteta i ekipa FET-a. Pobjedu je odnijela ekipa FET-a rezultatom 5:4.U FINALU sastali su se vječiti rivali na terenu ekipe RGGF-a i Mašinskog fakulteta.Ekipa RGGF-a  odnijela je pobjedu rezultatom 5:4.Osim nagrada za… Read More »

ODIGRANI MEĐUUNIVERZITETSKI SPORTSKI SUSRETI POVODOM OBILJEŽAVANJA 46 GODINA UNIVERZITETA U TUZLI

Povodom obilježavanja jubileja 46 godina postojanja i rada Univerziteta u Tuzli 08.12.2022. godine u Univerzitetskoj sportskoj dvorani odigrani su međuuniverzitetski sportski susreti u ženskoj odbojci i malom nogometu za studente i studentice između Univerziteta u Tuzli i Sveučilišta “Josip Jurja Strossmayera” u Osijeku. Prof. dr. Nermin Sarajlić, prorektor za naučno-istraživački rad u prostorijama Rektorata Univerziteta… Read More »

NAJAVA, MEĐUUNIVERZITETSKI SPORTSKI SUSRETI

Povodom obilježavanja jubileja 46 godina postojanja i rada Univerziteta u Tuzli 08.12.2022. godine u Univerzitetskoj sportskoj dvorani sa početkom u 13.00 sati odigrat će se prijateljske utakmice u ženskoj odbojci i malom nogometu za studente između Univerziteta u Tuzli i Sveučilišta “Josip Jurja Strossmayera” u Osijeku.🏐🏐 PROGRAM: utakmica za studentice -13.00 sati, Univerzitet u Tuzli… Read More »