Miralem Pjanić ambasador manifestacije: Univerzitet u Tuzli izabrao najbolje sportiste svojih takmičenja

Dana 15.04.2019. godine u Narodnom pozorištu Tuzla održana prva manifestacija “Izbor najboljih sportista takmičenja Univerziteta u Tuzli 2018”.  U odličnoj atmosferi i dobroj organizaciji koju zajednički potpisuju Studentski parlament Univerziteta u Tuzli, Univerzitetsko sportsko društvo i Centar za sport Univerziteta u kreirana je manifestacija koja ima za cilj stvoriti novi sistem vrednovanja ostvarenih sportskih rezultata… Read More »

Odigrano 16. kolo malonogometne lige zaposlenika

16.kolo UNTZ lige za zaposlenike donijelo je nove tri utakmicu na rasporedu. Ekonomski- Filozofski 10:5 (6:3) U susretu između Ekonomije i Filozofije viđeno je 15 golova. Ekonomisti su imali na poluvremenu prednost od 6:3, da bi na kraju susreta slavili i više nego ubjedljivu pobjedu od 10:5. Strijelci: Ekonomija: Džafić 3, Kozarević 4,28 Klapić 7,14,15,… Read More »

Najava, “Izbor najboljih sportista takmičenja Univerziteta u Tuzli za 2018” VIDEO

Univerzitet u Tuzli organizuje sportsko – kulturnu manifestaciju “Izbor najboljih sportista takmičenja Univerziteta u Tuzli” koja će se održati 15. 04.2019. godine (ponedjeljak) u Narodnom pozorištu Tuzla sa početkom u 19.30 sati. Najuspješnijim studentima i zaposlenicima koji su učestvovali u malonogometnoj, košarkaškoj i odbojkaškoj ligi u prethodnoj akademskoj godini biti će uručena priznanja i zahvalnice.… Read More »

ODRŽAN SASTANAK ORGANIZACIONOG ODBORA MANIFESTACIJE “IZBOR NAJBOLJIH SPORTISTA TAKMIČENJA UNIVERZITETA U TUZLI”

Dana 20.03.2019. godine na Fakultetu za tjelesni odgoj i sport održan je sastanak Organizacionog odbora manifestacije “Izbor najboljih sportista takmičenja Univerziteta u Tuzli”. Sastanku su prisustvovali predstavnici Studentskog parlamenta Univerziteta u Tuzli, Fakulteta za tjelesni odgoj i sport, Centra za sport i Univerzitetskog sportskog društva koji su doprinjeli afiramciji sporta na Univerzitetu u Tuzli u… Read More »

Ekonomija postaje univerzitetska malonogometna sila

14.kolo UNTZ lige za zaposlenike donijelo je nove tri utakmicu na rasporedu.   PMF-Ekonomija 4:7(0:4) Zanimljivu utakmicu u ovome kolu odigrali su PMF i Ekonomija. Odlično prvo poluvrijeme ekonmista donijelo im je prednost od 4:0. U nastavku susreta uspio je PMF da priđe na dva gola zaostatka, ali to je bilo sve što su napravili… Read More »

UKOLIKO ŽELITE ORGANIZOVATI SAJAM UNIVERZITETSKA DVORANA JE PRAVO MJESTO

Univerzitetska dvorana je bila mjesto održavanja sajma privrede i turizma “Pannos 2019.” Dvorana koja uspjeva ponuditi adekvatan prostor za sajmove, takmičenja, rekreaciju,  sportske turnire, koncerte i svu moguću prateću infrastrukturu, besplatan parking, pristup za invalidska lica i sl.. Ukoliko vam se iskaže potreba za Univerzitetskom dvoranom kontaktirajte nas.

TEHNOLOZI NEPOBJEDIVI

13.kolo UNTZ lige za zaposlenike donijelo je nove tri utakmicu na rasporedu.   ERF-Ekonomija 17:3(13:1) Utakmica o kojoj se nema šta posebno reći. Od prvog minuta ERF je pokazao nadmoć i bilo je samo pitanje sa koliko golova će ovaj susret završiti u korist popularnih žutih. Na kraju i više nego ubjedljivih 17:3 Strijelci: ERF:… Read More »

TEHNOLOGIJA NA VRHU TABELE

12.kolo UNTZ lige za zaposlenike donijelo je nove tri utakmicu na rasporedu.   ERF-FILOZOFIJA 19:3 (7:1) Utakmica o kojoj se nema šta posebno reći. Od prvog minuta ERF je pokazao nadmoć i bilo je samo pitanje sa koliko golova će ovaj susret završiti u korist popularnih žutih. Na kraju i više nego ubjedljivih 19:3 Strijelci:… Read More »

EKONOMIJA POLAKO DOBIJA STATUS FAVORITA ZA MEDALJU

11.kolo UNTZ lige za zaposlenike donijelo je tri utakmicu na rasporedu. EKONOMIJA-FILOZOFIJA 8:5(5:0) Fudbaleri Ekonomije upisali su još jednu sigurnu pobjedu. Na poluvremenu imali su prednost od 5:0. U nastavku sureta malo su se opustili zbog visokog rezltata iz prvog poluvremena, što je ekipa Filozofije znalački iskoristila te na kraju smanjila rezultat na podnošljivih 8:5.… Read More »

EKONOMIJA PONOVO POBIJEDILA RGGF

10.kolo UNTZ lige za zaposlenike donijelo je tri utakmicu na rasporedu. TEHNOLOGIJA-FILOZOFIJA 15:3(5:2) Utakmica koja je otišla u jednom smjeru, smjeru fudbalera Tehnologije. Na poluvremenu je već bilo 5:2, da bi na kraju bilo visokih 15:3. Lagana pobjeda i novi bodovi za jednog od favorita ove sezone. Strijelci: Tehnologija: Mujanović 4,6,9,12,18,23,28, Mustafić 5,20, Ahmetović 15,… Read More »