UKOLIKO ŽELITE ORGANIZOVATI SAJAM UNIVERZITETSKA DVORANA JE PRAVO MJESTO

Univerzitetska dvorana je bila mjesto održavanja sajma privrede i turizma “Pannos 2019.” Dvorana koja uspjeva ponuditi adekvatan prostor za sajmove, takmičenja, rekreaciju,  sportske turnire, koncerte i svu moguću prateću infrastrukturu, besplatan parking, pristup za invalidska lica i sl.. Ukoliko vam se iskaže potreba za Univerzitetskom dvoranom kontaktirajte nas.

TEHNOLOZI NEPOBJEDIVI

13.kolo UNTZ lige za zaposlenike donijelo je nove tri utakmicu na rasporedu.   ERF-Ekonomija 17:3(13:1) Utakmica o kojoj se nema šta posebno reći. Od prvog minuta ERF je pokazao nadmoć i bilo je samo pitanje sa koliko golova će ovaj susret završiti u korist popularnih žutih. Na kraju i više nego ubjedljivih 17:3 Strijelci: ERF:… Read More »

TEHNOLOGIJA NA VRHU TABELE

12.kolo UNTZ lige za zaposlenike donijelo je nove tri utakmicu na rasporedu.   ERF-FILOZOFIJA 19:3 (7:1) Utakmica o kojoj se nema šta posebno reći. Od prvog minuta ERF je pokazao nadmoć i bilo je samo pitanje sa koliko golova će ovaj susret završiti u korist popularnih žutih. Na kraju i više nego ubjedljivih 19:3 Strijelci:… Read More »

EKONOMIJA POLAKO DOBIJA STATUS FAVORITA ZA MEDALJU

11.kolo UNTZ lige za zaposlenike donijelo je tri utakmicu na rasporedu. EKONOMIJA-FILOZOFIJA 8:5(5:0) Fudbaleri Ekonomije upisali su još jednu sigurnu pobjedu. Na poluvremenu imali su prednost od 5:0. U nastavku sureta malo su se opustili zbog visokog rezltata iz prvog poluvremena, što je ekipa Filozofije znalački iskoristila te na kraju smanjila rezultat na podnošljivih 8:5.… Read More »

EKONOMIJA PONOVO POBIJEDILA RGGF

10.kolo UNTZ lige za zaposlenike donijelo je tri utakmicu na rasporedu. TEHNOLOGIJA-FILOZOFIJA 15:3(5:2) Utakmica koja je otišla u jednom smjeru, smjeru fudbalera Tehnologije. Na poluvremenu je već bilo 5:2, da bi na kraju bilo visokih 15:3. Lagana pobjeda i novi bodovi za jednog od favorita ove sezone. Strijelci: Tehnologija: Mujanović 4,6,9,12,18,23,28, Mustafić 5,20, Ahmetović 15,… Read More »

FINALA LIGA U ODBOJCI, MALOM NOGOMETU I KOŠARCI ZA STUDENTE

Studentski parlament Univerziteta u Tuzli poziva sve studente i zaposlenike da dana 26.02.2019. godine u Univerzitetskoj dvorani od 17.00 sati proprate i daju podršku svojim favoritima u finalnim utakmicama. Lige u malom nogometu, odbojci i košarci koje traju već četiri mjeseca privode se kraju. Nakon odigranih polufinalnih utakmica publika će 26. februara imati priliku da… Read More »

„ŠEST VELIČANSTVENIH NASTAVLJA LIGU“

Napravit ćemo mali osvrt na dosadašnji dio prvenstva.  Petu sezonu malonogometne lige za zaposlenike Univerziteta u Tuzli započelo je devet ekipa.  U prvom dijelu sezone odigrano je ukupno 9. kola gdje vodeću ulogu na tabeli ima ekipa Tehnološkog fakulteta sa 16 bodova, zatim ekipa Edukacijsko – rehabilitacijskim fakulteta sa 15 bodova i trećeplasirani Ekonomski fakultet… Read More »

U UNIVERZITETSKOJ DVORANI održan fitnes čas “STOP raku grlića materice”

U okviru projekta „STOP raku grlića materice“ kojeg organizuje Klinika za ginekologiju i akušerstvo UKC-a Tuzla, u Univerzitetskoj dvorani  je održan fitnes. Studentska organizacija “MEDICUS”  je pozvala sve građanke da se pridruže ovom fitnes druženju, ali i pripadnike jačeg pola da budu podrška ženama. Aktivnost je bila otvorena za sve u cilju podizanja svijesti o… Read More »

Intervju sa kapitenom ekipe Tehnološkog fakulteta prof. dr. Elvisom Ahmetovićem

Malonogometna ekipa Tehnološkog fakulteta učesnica je već petu sezonu u malonogometnoj ligi za zasposlenike Univerziteta u Tuzli. U akademskoj 2017/2108. godini osvojili su sve što se moglo osvojiti, prvaci lige u odigranih 18 kola,  osvajači Univerzitetskog kupa za zaposlenike. Ulaze u kvotu onih fair- play ekipa što znači držati se dogovorenih pravila, odreći se nepravedno stečenih… Read More »

UNIVERZITETSKI PLANINARSKI POHOD “JAVORJE 2019” 19.01.2019. godine

Pozivamo zaposlenike Univerziteta u Tuzli na planinarski pohod “Javorje 2019”. Cilj pohoda  je druženje, rekreacija, promocija prirodnih ljepota Tuzlanskog kantona.  Planinarski pohod je planiran 19.01.2019. godine do planinarskog doma „Javorje“ na Konjuhu. Pored rekreativnog, predviđen je edukativni i zabavni dio programa. Pohod se organizuje u više grupa kako bi se što veći broj zaposlenih pridružio,… Read More »