NAJAVA MEĐUUNIVERZITETSKI SPORTSKI SUSRETI U OSIJEKU

Univerzitet u Tuzli pozvan je na međuuniverzitetske sportske susrete u Osijeku dana 16.3.2023. godine. Univerzitet će učestvovati u studentskim takmičenjima u futsalu za studente i odbojci za studentice. Tim povodom odigrat će se prijateljska utakmica zaposlenika Unverziteta u Tuzli i Sveučilišta Josipa Juraja Strossmayera u futsalu. Zahvaljujemo se Univerzitetu u Tuzli na podršci prilikom organizovanja… Read More »

Category: Nekategorisano

Najava malonogometnog turnira povodom Dana nezavisnosti Bosne i Hercegovine

Povodom obilježavanja 1. marta Dana nezavisnosti Bosne i Hecegovine organizuje se malonogometni turnir za studente Univerziteta u Tuzli Dan i satnica:1. mart u 10:00 sati. Mjesto održavanja: Univerzitetska dvorana NAGRADE OSIGURANE ZA PRVOTRIPLASIRANE EKIPE: . mjesto: pehar i medalje, majice Bosne i Hecegovine i odlazak na utakmicu Bosne i Hecegovine- Island .mjesto: pehar i medalje… Read More »

Category: Nekategorisano

FINALNE UTAKMICE UNTZ FUTSAL LIGE

Dana 10.01.2023. odigrana je završnica UNTZ FUTSAL LIGE za studente na Univerzitetu u Tuzli.U utakmici za 3. mjesto sastali su se ekipa Medicinskog fakulteta i ekipa FET-a. Pobjedu je odnijela ekipa FET-a rezultatom 5:4.U FINALU sastali su se vječiti rivali na terenu ekipe RGGF-a i Mašinskog fakulteta.Ekipa RGGF-a  odnijela je pobjedu rezultatom 5:4.Osim nagrada za… Read More »

Category: Nekategorisano

Odigrano je III kolo UNTZ FUTSAL LIGE za studente na Univerzitetu u Tuzli.

Dana 29.11.2022. godine odigrano je III kolo UNTZ FUTSAL LIGE za studente na Univerzitetu u Tuzli. Rezultate i tabelu nakon odigranog lll kola možete pogledati u prilogu objave, kao i najavu utakmica lV kola. U idućem kolu očekuje nas neizvjesna utakmica između ekipa Ekonomskog fakulteta i Studentskih domova UNTZ, koje su u prošlom kolu doživjele… Read More »

Category: Nekategorisano

ODIGRANI MEĐUUNIVERZITETSKI SPORTSKI SUSRETI POVODOM OBILJEŽAVANJA 46 GODINA UNIVERZITETA U TUZLI

Povodom obilježavanja jubileja 46 godina postojanja i rada Univerziteta u Tuzli 08.12.2022. godine u Univerzitetskoj sportskoj dvorani odigrani su međuuniverzitetski sportski susreti u ženskoj odbojci i malom nogometu za studente i studentice između Univerziteta u Tuzli i Sveučilišta “Josip Jurja Strossmayera” u Osijeku. Prof. dr. Nermin Sarajlić, prorektor za naučno-istraživački rad u prostorijama Rektorata Univerziteta… Read More »

Category: Nekategorisano

NAJAVA, MEĐUUNIVERZITETSKI SPORTSKI SUSRETI

Povodom obilježavanja jubileja 46 godina postojanja i rada Univerziteta u Tuzli 08.12.2022. godine u Univerzitetskoj sportskoj dvorani sa početkom u 13.00 sati odigrat će se prijateljske utakmice u ženskoj odbojci i malom nogometu za studente između Univerziteta u Tuzli i Sveučilišta “Josip Jurja Strossmayera” u Osijeku.🏐🏐 PROGRAM: utakmica za studentice -13.00 sati, Univerzitet u Tuzli… Read More »

Category: Nekategorisano

II KOLO MALONOGOMETNE LIGE ZA STUDENTE ODIGRANO PRED PUNIM TRIBINAMA

Dana 22.11.2022. godine odigrano je II kolo UNTZ FUTSAL LIGE za studente Univerziteta u Tuzli. Rezultate i tabelu nakon odigranog ll kola možete pogledati u prilogu objave, kao i najavu utakmica lll kola. U idućem kolu očekuje nas neizvjesna utakmica između ekipe Fakulteta elektrotehnike, koji su u prošlom kolu igrali dopadljiv nogomet, i ekipe Studentskih… Read More »

Category: Nekategorisano

SVE VEĆI BROJ PRIPADNICA LJEPŠEG SPOLA NA TRIBINAMA UNIVERZITETSKE DVORANE

Dana 15.11.2022. odigravanjem l kola, startala je nova sezona UNTZ FUTSAL LIGE za studente na Univerzitetu u Tuzli. Učešće u istoj uzima 8 ekipa koje predstavljaju svoje fakultete/SC. Igrač I kola, sa postignutih 5 golova, je kolega Ensar Krupić iz ekipe Studentskih domova UNT. Zahvaljujemo se kolegicama i kolegama studentima koji su s tribina u… Read More »

Category: Nekategorisano

NAJAVA MALONOGOMETNE STUDENTSKE LIGE

Studentski parlament Univerziteta u Tuzli, u saradnji sa Centrom za sport UNTZ, organizuje univerzitetsku futsal ligu za sezonu 2022/2023.Na istoj učešće s ekipama mogu uzeti samo studenti Univerziteta u Tuzli. Sistem igre: 4+1Ekipa: maksimalno 10 igrača s matičnog fakulteta. Kotizacija: besplatna Prijave na e-mail: untzfutsal@gmail.com do 11. novembar 2022. Start lige: 15. novembar 2022. Lokacija:… Read More »

Category: Nekategorisano

Studenti, zaposlenici Univerziteta i građanstvo posjetili planinski dom “Javorje”

Centar za sport 16. oktobra organizirao je za studente, zaposlenike Univerziteta u Tuzli kao i građanstvo akciju pješačenja i posjetu planinarskom domu “Javorje” na planini Konjuh. Učesnici nisu krili utiske, “Zaista me raduje što sam danas imao priliku da sa svim učesnicima ove akcije podijelim ovu veliku pozitivnu energiju, inače sam student I ciklusa studijskog… Read More »

Category: Nekategorisano