CENTAR ZA SPORT ORGANIZOVAO PODJELU PAKETIĆA

By | 8. Januara 2018

Centar za sport i ove godine dana 28.12.2017. godine za djecu radnika Univerziteta u Tuzli organizovao je podjelu paketića.

U sali Fakulteta za tjelesni odgoj i sport  po drugi put pored podjele paketića organizovana je i zabava za mališane. Najmlađi mogli su se zabaviti uz dobru muziku, klauna i Djeda Mrazove. Svi koji su se potrudili da dođu sa maskama za njih su obezbjeđene i nagrade.

djed 1

“Zadovoljsvo mi je što sam danas ovdje u ovom prelijepom novogodišnjem ambijentu, zaista uposlenici Centra za sport su se potrudili da se naša djeca a i mi zajedno sa njima osjećamo ugodno” rekla je dr. sc. Melika Muratović, doc. zaposlenica Univerziteta u Tuzli.

Ovom prilikom želimo da se zahvalimo Hasanu Ikiniću i Alanu Alagiću koji su se našli u ulozi Djeda mrazova i studentu IV godine godine Akademije dramskih umjetnosti Husnijji Ćoralić koji je igrao ulogu klauna.

Svi koji su zainteresovani da izrade fotografije mogu to uraditi u studiju Foto Vlasta Tuzla, Maršala Tita do br. 60, informacije možete dobiti na broj telefona: 061/195-609.

Galerija slika: