PMF USPIO IZVESTI HUREMOVIĆA NA TEREN

By | 12. Novembra 2019

EKONOMIJA-PMF 4:10 (3:5)

Za PMF debitovalo je njegovo najveće pojačanje Tarik Huremović što se odmah I osjetilo na rezultatu. Na poluvremenu imali su PMF-ovci 5:3, da bi u nastavku dodali gas više i slavili ubjedljivu pobjedu od 10:4 koja ih je odvojila od dna tabele.

EKONOMIJA: Kozarević x2, Klapić, Babajić

PMF: Huremović 4x, Smajić 3x, Butković 2x, Šabić

Medicina- Filozofija 4:7 (2:2)

Filozofi ne posustaju u svojoj namjeri, ostvarili su i treću pobjedu za redom. Ovaj put u jednoj zanimljivoj utakmici bili su bolji od Medicine. Na poluvremenu rezultat je glasio 2:2, da bi u drugom Filozofi ubacili u brzinu više te na kraju ostvarili pobjedu od 7:4. Da je kapiten Filozofije Nazibegović postupio ispravno što je u ekipu doveo Džibrića pokazala je i ova utakmica koji je protivničku mrežu zatresao dva puta.

Medicina: Jahić 3x, Crnkić

Filozofija: Kovačević 2x, Džibrić 2x, Krpić 2x, Mašić

IMG_9592

ERF- Tehnologija 5:7(1:2)

Derbi ovog kola odigran je između ERF i Tehnologije. U prvom dijelu susreta vidili smo zanimljivu utakmicu te se na veliki odmor otišlo pri rezultatu 2:1 za Tehnologe. Nastavak susreta ponudio je pravu kišu golova u kojoj su se bolje snašli Tehnolozi te upisali pobjedu od 7:5

ERF: Ahmetašević 2x, Mrkonjić, Kadrić, Autogol

Tehnologija: Mujanović 2x, Karić 2x, Kahvedzić 3x

MAŠINSTVO- RGGF 4:3 (3:1)

Još jedna zanimljiva utakmica ovoga kola. Mašinci su bili dosta bolji u prvom poluvremenu te stekli prednost od 3:1. Nastavak susreta donosi pravu dramu, gdje se RGGF budi, te falilo je malo da preokrenu rezultat u svoju korist. Na kraju i malo sportske sreće odlazi na stranu Mašinstva koji slavi pobjedu od 4:3. Demirović je uspio tri puta zatresti mrežu Mašinaca.

Mašinstvo: Trakić, Germić, Halilović 2x

RGGF: Demirović 3x

Tabela nakon odigranog 4. kola:

tabela 4 kolo 2

 

Strijelci nakon odigranog 4. kola:

Karić (Tehnologija) 15, Ahmetašević (ERF) 13,Mujanović (Tehnologija) 10 , Demirović (RGGF) 9,Dzibrić (Filozofija) 8,  Trakić (Mašinstvo) 8, Smajić (PMF) 7, Kahvedzić (Tehnologija) 7, Crnkić (Medicina) 7, ,  Germić (Mašinstvo) 5, Mujanović (Tehnologija) 4,  , Kadrić (ERF) 4, Huremović (PMF) 4, Saračić (ERF) 4, Bajraktarević (RGGF) 3,  Osmić (Mašinstvo) 3,Halilčević (RGGF) 3,  Kozarević (Ekonomija) 3 , Softić (Tehnolofija) 3,  Nasić (Mašinstvo) 3, Mrkonjič (ERF) 3,  Mašić (filozofija) 3, Halilović ( Mašinstvo) 3,  Jahić (Medicina) 3, Krpić (Filozofija) 3,  Mehmedović (Ekonomija) 2, Butković (PMF) 2,   Nasić (Mašinstvo) 2,,  Džafić (Ekonomija) 2,  Kovačević (Filozofija) 2,  Omerović (RGGF) 2, Klapić (Ekonomija) 2 Jović (ERF) 1, Pavić (Ekonomija) 1, , Mustafić (Mašinstvo) 1, Ahmetašević( Medicina) 1, Hajdarević (Medicina) 1.Omerović (PMF) 1, , Čandić(Tehnologija) 1, Zulić (Filozofija) 1, Čustović (Medicina) 1, Mušić (ERF) 1, Smajlović (ERF) 1, Hajdarević (ERF),Omerčević (Ekonomija) 1,., Šabić (PMF) 1, Babajić (ekonomija) 1.