MEDICINARI ODREDILI PRAVU TERAPIJU MAŠINCIMA

By | 25. Februara 2020

Osmo kolo UNTZ lige za zaposlenike donijelo je zanimljive rezultate.

 

EKONOMIJA- ERF 3:11 (1:6)

Futbaleri ERF u prvom kolu nastavka upisali su laganu pobjedu protiv Ekonomije. Na poluvremenu je već bilo 6:1, da bi na kraju završilo velikih 11:3. ERF nastavlja svoju dugogodišnju borbu za osvajanjem prvenstva, da li će ugroziti “vladare” ekipu Tehnološkog fakulteta vidjet ćemo u nastavku prvenstva. Ekipa Ekonomskog fakulteta je nakon krače krize uspjela konsuldovati svoje redove i vjerovatno ćemo imati priliku vidjeti bolju igru i osvajanje prvih bodova.

Ekonomija: Zoletić 5, Mujačić 22, Džafić 26

ERF: Kadrić 4, Harćin 7,8 Ahmetašević 9,15,17,25 Saračić 14,29 Mrkonjič 16, 26

 

MEDICINA USPJELA DATI PRAVU DIJAGNOZI MAŠINCIMA

MEDICINA  – MAŠINSTVO5:3 (2:3)

Sjajnu utakmicu gledali smo u duelu Medicine i Mašinstva. Mašinci su ušli u ovaj susret kao veliki favoriti, ali to nisu opravdali na terenu. Nakon prvog poluvremena imali su futbaleri Mašinstva prednost od 3:2.  Medicinari su uspjeli dijagnosticirati nedostatke Mašinaca i uz pravu terapiju postizati golove. Nastavak susreta protekao je u sjajnoj igri Medicinara koji na kraju slave veliku pobjedu od 5:3.

Medicina: Crnkić 11,16,21 Jahić 15, Ahmetašević 30

Mašinstvo: Halilović 5, Osmić 15, Germić 16

 

PMF- RGGF (nije odigrana)

Fer potez Rudara, iako iza kuolara se priča da bi pobjeda u svakom slučaju bila zagarantovana u korist Rudara, pružena je šansa ekip PMF da naprave veliko iznenađenje i da eventualno pobjede

 

FILOZOFIJA-TEHNOLOGIJA 1:4 (1:2)

U prvom poluvremenu vidjeli smo dobar nogomet, te činilo se kao da će Filozofi uspjeti da iznenade favorizovane Tehnologe. Međutim, u nastavak susreta Tehnologija ubacuje u drugu brzinu više te slavi rutinsku pobjedu rezultatom 4:1.

Filozofija: Zulić 9,

Tehnologija: Mujanović 10, 19 Kahvedzić 15 Karić 30

TABELA NAKON ODIGRANOG 8. KOLA:

Screenshot_1

GALERIJA SLIKA: