POZIV NA MEMORIJALNI TURNIR “NERMIN AKELJIĆ”

By | 23. Januara 2020

8. februara 2020. godine  će se u znak sjećanja na Nermina Akeljića, kolege, igrača malonogometne lige zaposlenika Univerziteta u Tuzli, održati Memorijalni  malonogometni turnir „Nermin Akeljić“ koji će biti humanitarnog karaktera. Sva prikupljena sredstva od kotizacije usmjerit će se na liječenje djevojčice Zare Sivčević. Turnir će se održati u Univerzitetskoj dvorani.

Memorijalni turnir

Pozivamo sve zainteresovane ekipe da izvrše prijavu svojih ekipa do 05.02.20120. godine na broj telefona 061/738 – 580 i li na e -mail:centarzasport@untz.ba

IZVOD IZ ZAPISNIKA SA UTAKMICE FILOZOFIJA : STUDENTSKI CENTAR ODIGRANE  2016. GODINE

TROJAC FILOZOFIJE ODRŽAO  LEKCIJU STUDENTSKOM CENTRU

Sastav ekipe Filozofskog fakulteta: Sead Nazibegović, Hariz Šarić, Nermin Akeljić, Mirza Bašić, Vedad Gurda, Sead Selimović, Jasmin Osmanović i Smail Slijepčević. 

Sastav ekipe Studentskog centra: Rijad Muminović, Enes Buzadžić, Nermin Alić, Vehid Hodžić, Benazdin Jašarević, Mubin Ahmetašević i Mustafa Tabaković.

Trojac ekipe Filozofskog fakulteta Bašić, Akeljić, Šarić postigli su po tri gola i tako donijeli ubjedljivu prvu pobjedu i tri boda na tabeli. Osjetilo se neigranje kapitena ekipe Studentskog centra Husejina Matovića, što je vjerovatno i doprinjelo ovako velikom porazu. Mreža Filozofa zatresla se dva puta od strane Tabakovića i Ahmetaševića. Rezultat 9:2 za Filozofe pokazatelj je velikih njihovih ambicija u ovoj sezoni.

slika-2